Wie zijn wij

Fred Dirks

Directeur en founder DBC-Sneek BV

DBC-Sneek BV

Fred heeft zijn basis liggen in de (acute)zorg en veiligheidsdomein. Hier heeft hij veel ervaring opgedaan in zorgverlening, leidinggeven, crisismanagement, verandertrajecten en complexe projecten.

Met DBC-Sneek B.V. wil Fred de opgedane kennis en ervaring inzetten om bedrijven en/of organisaties uit de Zorg en/of Veiligheidsdomein te helpen om acute managementproblemen op te lossen, verandertrajecten te (bege)leiden en/ of projecten uit te voeren. Maar ook om bedrijven en/ of organisaties (ook die niet werkzaam zijn binnen zorg en/of veiligheid) te helpen om een crisisorganisatie op te zetten (business continuity management) en/ of personeel fysiek weerbaarder te maken.

De ambitie is om DBC-Sneek uit te laten groeien tot een fundament voor Zorg & Veiligheid.

Zorg & veiligheidsdomein

In een steeds complexere wereld die aan grote maatschappelijke veranderingen onderhevig is, komen er ook steeds meer vragen op het gebied van Zorg & Veiligheid. Om een bijdrage te leveren aan het oplossen van deze vragen wil DBC-Sneek zijn specifieke kennis en ervaring op het gebied van (acute) Zorg & Veiligheid inzetten om bedrijven en individuen hiermee te helpen. Door intensieve samenwerking samen zorgen dat het (nog) beter wordt!

DBC-Sneek BV

Onze Missie

Adviezen worden door DBC-Sneek concreet geformuleerd en aangedragen oplossingen zijn pragmatisch. 
Ondersteuning vindt plaats door de handen uit de mouwen te steken onder het motto, “niet teveel woorden maar vooral daden”. 

DBC-Sneek wil bereiken dat de doelen van de opdrachtgever binnen het domein van Zorg en/ of Veiligheid worden verwezenlijkt. En dat er invulling wordt gegeven aan de wensen en behoeften van de klant.

Team foto

DBC-Sneek wil dit doen door sparringpartner te zijn, reëel te zijn in verwachtingen en door intensief samen te werken.

"met elkaar zorgen dat het (nog) beter wordt"
Fred Dirks
Directeur

Welke diensten levert DBC-Sneek BV

Leveren van projectmanagement, Interim-management en/ of een consultant.

Geven van opleidingen en trainingen in Zorg en/of Veiligheid

Leveren van een bedrijfsrechercheur welke onderzoek kan doen bij bedrijven, organisaties en/of instellingen

Voor Zorg & Veiligheid

Telefoonnummer

0515 - 700 228

E-mail adres

info@dbc-sneek.nl

Hoofdkantoor

Zadelmakersstraat 26
8601 WH Sneek

DBC-Sneek BV

Inschrijven

Ben je zzp-er en wil je in ons bestand opgenomen worden? Schrijf je dan nu in! Zodra wij een passende functie hebben zullen wij contact opnemen. 

© Copyright 2023 DBC-Sneek – All Rights Reserved – Webdesign by gripp_D