Wie zijn wij

Fred Dirks

Directeur en founder DBC-Sneek BV

DBC-Sneek BV

Fred heeft zijn basis liggen in de (acute)zorg en veiligheidsdomein. Hier heeft hij veel ervaring opgedaan in zorgverlening, leidinggeven, crisismanagement, verandertrajecten en complexe projecten.

Met DBC-Sneek B.V. wil Fred de opgedane kennis en ervaring inzetten om bedrijven en/of organisaties uit de Zorg en/of Veiligheidsdomein te helpen om acute managementproblemen op te lossen, verandertrajecten te (bege)leiden en/ of projecten uit te voeren. Maar ook om bedrijven en/ of organisaties (ook die niet werkzaam zijn binnen zorg en/of veiligheid) te helpen om een crisisorganisatie op te zetten (business continuity management) en/ of personeel fysiek weerbaarder te maken.

De ambitie is om DBC-Sneek uit te laten groeien tot een fundament waar men terecht kan voor interim, advies, projecten en/ of  weerbaarheidstrainingen binnen het Zorg en Veiligheidsdomein.

Interim, advies, projecten en weerbaarheidstrainingen

Telefoonnummer

0515 - 700 228

E-mail adres

info@dbc-sneek.nl

Hoofdkantoor

Zadelmakersstraat 26
8601 WH Sneek

DBC-Sneek BV

Inschrijven

Ben je zzp-er en wil je in ons bestand opgenomen worden? Schrijf je dan nu in! Zodra wij een passende functie hebben zullen wij contact opnemen. 

© Copyright 2022 DBC-Sneek - All Rights Reserved - Webdesgn by gripp_d